29 Mart, 2024, Cuma

ADR Talks ”Singapur Arabuluculuk Konvansiyonu” 24 Nisan’da başlıyor!

Haber Giriş: 13 Nisan, 2022, Çarşamba 17:24
Takip Et
ADR Talks ”Singapur Arabuluculuk Konvansiyonu” 24 Nisan’da başlıyor!

11.04.2022 tarihinde Türkiye'de başlayacak olan Singapur Arabuluculuk Konvansiyonu; oluşturulma nedenleri, hazırlık süreçleri, uluslararası ticaretin rahat ve sürdürülebilir olmasına katkısı, kolay icra edilebilirlik mekanizmasının önemi, konvansiyonun başka ülkelerdeki uygulama örnekleri iki program kapsamında bütünsel bağlamda içerikte yer almaktadır.

2 bölümlük Singapur Konvansiyonu ile tanışalım ADR Talks Nisan ayı etkinlikliğinde konuşmacı olarak Ferda Canözer Paksoy yer alacaktır. 2006 yılından bu yana Arabulucu, Müzakereci, Eğitmen ve Uyuşmazlık Çözüm Danışmanı olarak aktif çalışmalarını, yurtiçi-yurtdışı eğitimlerini sürdüren konuşmacı, Birleşmiş Milletler Proje ve Fonlar Ombudsmanlığı Uluslararası Arabuluculuk Paneli Türkiye Üyesi, Abu Dhabi Global Arabulucular Paneli Üyesi, Asya-Afrika Arabulucular Derneği üyesi ve danışma kurulunda görevlidir. Singapur Arabuluculuk oluşum sürecini yakından takip eden, bu yönde çalışmalarını sürdüren konuşmacının aynı zamanda uluslararası IMI akreditasyonu bulunmaktadır.

AdrIstanbul platformunun kurucusu olan Ferda Canözer Paksoy, bu platform ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliğinde kurulan, The Solution’da (Çözüm Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi) Singapur Arabuluculuk Konvansiyonu ve Birleşmiş Milletler Sürüdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında Alternatif Uyuşmazlık Çözüm yollarının global standartlarda uygulanması çalışmalarını sürdürmektedir.

Etkinlik Tarihleri

24 Nisan 2022 Pazar

Süre

3 saat

Ücret

175 TL – KDV dahil

Öğrenci : 100Tl – KDV dahil

Eğitim Yeri

Çevrimiçi – Katılım işlemini tamamlayanlara kapalı Zoom linki iletilecektir.

Eğitim Başvurusu

Etkinliğe katılmak için bu linkten başvuruda bulunabilirsiniz.

Etkinliğe kimler katılabilir?

  • İş dünyasında aktif rolü olan yöneticiler, kurucular, YK üyeleri, danışmanlar
  • Aktif uluslararası ticaret yapan kurum ve kuruluşların yöneticileri, tedarikçileri
  • Sürdürülebilirlik projeleri içinde yer alanlar
  • Avukatlar, arabulucular, hakemler
  • Her disiplinden öğrenciler, akademisyenler
  • Uluslararası ticari işbirliklerine acık sektörlere destek veren STK’ların  yöneticileri, üyeleri
  • Girişimciler, Start-up ekipleri, yatırımcılar

ADRIstanbul nedir?

Kurum, kuruluşlar, yatırımcılar, işverenler, devletler arasındaki özel hukuk uyuşmazlıklarında kalıcı, sürdürülebilir, katma değeri yüksek anlaşmalara hızla ulaşılması için servis veren bir platformdur. Ekibindeki seçkin ADR uzmanları, taraflar arasındaki uyuşmazlıkların etik gözeten, verimli, sürdürülebilir ve akılcı anlaşmalara dönüşmesini sağlar.

ADRIstanbul özel hukuk uyuşmazlıklarının çözümünde;

  • Arabuluculuk(Türk hukuku ve Singapur Arabuluculuk Konvansiyonu kapsam dahilidir.)
  • Etkin Müzakere
  • Ön Değerlendirme –Değerlendirme
  • Müzakere
  • Kolaylaştırıcılık

Yöntemlerinin Türk İş dünyasında etkin kullanılmasına, sağladığı katkıların fark edilmesine, yaygın olarak tercih edilmesine öncülük etmeyi ve alan yaratılmasını amaçlar. ADRIstanbul, uyuşmazlık çözüm yöntemlerinin ve risklerin yönetimi konusunda sunduğu ‘özel danışmanlık ve eğitim servisleri’ ile kurum ve kuruluş karlılıklarında önemli oranda fark yaratılmasını sağlamaktır.

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.