21 Mayıs, 2024, Salı

Ankara’da bayramda toplu ulaşım 3 gün ücretsiz olacak

Haber Giriş: 27 Nisan, 2022, Çarşamba 20:24
Takip Et
Ankara’da bayramda toplu ulaşım 3 gün ücretsiz olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda, EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarının  2, 3 ve 4 Mayıs 2022 tarihlerinde ücretsiz olacağını duyurdu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarından otobüs, metro, ANKARAY ve teleferik hizmetinin Ramazan Bayramı dolayısıyla 2, 3 ve 4 Mayıs 2022 tarihlerinde ücretsiz olacağı açıklandı.  

 EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile bayram boyunca saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek.

 Mezarlıkları için ring hizmeti
 EGO Genel Müdürlüğü ayrıca arife gününden itibaren Karşıyaka Mezarlığı'nda 4, Sincan-Çimşit Mezarlığı'nda 2, Ortaköy Mezarlığı'nda ise 1 adet olmak üzere toplam 7 adet solo EGO otobüsü ile 08.00-18.00 saatleri arasında ring seferleri düzenleyecek. 

 



Kaynak: https://www.muhalif.com.tr/haber/ankarada-bayramda-toplu-ulasim-3-gun-ucretsiz-olacak-48313
HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.