29 Mart, 2024, Cuma

ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? ATA AÖF final sınavları ne zaman?

Haber Giriş: 17 Mayıs, 2022, Salı 12:47
Takip Et
ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? ATA AÖF final sınavları ne zaman?

Eğitimine Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde devam eden öğrenciler önümüzdeki günlerde dönem sonu sınavlarına katılacaklar. Final sınavlarından da başarılı notu alan öğrenciler bir dönemi daha geride bırakacak. Peki, sınavlar hangi tarihte yapılacak, giriş belgeleri ne zaman erişime açılacak?

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

ATA AÖF sınav giriş belgesi henüz erişime açılmadı ancak 09-10 Nisan 2022 tarihlerinde yapılan vize sınavı giriş belgesi 31 Mart Perşembe günü yayımlanmıştı.

Öğrenciler sınav giriş belgelerini https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden alabilecekler. Sınav giriş belgesi aynı zamanda AtaMeta uygulaması “Sınav İşlemleri” alanından da alınabilecek.

ATA AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

ATA AÖF final sınavları 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak. Bu kapsamda sınav giriş belgelerinin 20 Mayıs’a kadar açıklanması bekleniyor.



Kaynak: https://www.muhalif.com.tr/haber/ata-aof-sinav-giris-belgesi-yayinlandi-mi-ata-aof-final-sinavlari-ne-zaman-50084
HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.