18 Nisan, 2024, Perşembe

Elon Musk’ın Twitter’ın yönetim kuruluna katılmayacağı açıklandı

Haber Giriş: 11 Nisan, 2022, Pazartesi 09:54
Takip Et
Elon Musk’ın Twitter’ın yönetim kuruluna katılmayacağı açıklandı

Kısa süre önce sosyal medya platformunun hisselerinin yüzde 9.2'sini alan Musk'a yönetim kurulunda bir sandalye teklif edilmişti ve atama cumartesi sabahı yürürlüğe girecekti. 

Agrawal, pazar gecesi yaptığı açıklamalarda Musk'ın cumartesi günü kendilerine yönetim kuruluna katılma kararından vazgeçtiğini bildirdiğini aktardı.

Agrawal, "Bunun en iyisi olduğuna inanıyorum. Yönetim kurulunda olsalar da olmasalar da he zaman hissedarlarımızın fikirlerine değer verdik ve vermeye devam edeceğiz. Elon bizim en büyük hissedarımız ve fikirlerine açığız" açıklamasında bulundu.

Twitter CEO'sunun açıklamasından yaklaşık bir saat sonra Musk, 'eliyle ağzını kapayan' emoji paylaştı. 

Musk, Twitter'ın en büyük hissedarı olduktan sonra bir tweet düzenleme düğmesi hazırlanması ve Twitter'ın abonelik sistemine değişiklik yapılmasını önermiş; aynı zamanda şirketin San Francisco'daki merkezinin bir evsiz sığınağına dönüştürülmesi fikrini ortaya atmıştı.

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.