19 Nisan, 2024, Cuma

CHP’li Öztunç Kahramanmaraş Valiliği’ne tepki gösterdi

Haber Giriş: 09 Nisan, 2022, Cumartesi 20:47
Takip Et
CHP’li Öztunç Kahramanmaraş Valiliği’ne tepki gösterdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş Valiliği’nin Elbistan’da yaptığı il koordinasyon toplantısına çağırılmadığını duyurdu.

Toplantıya AKP ilçe başkanları dışında başka hiçbir parti temsilcisinin davet edilmediğini belirten Öztunç, ”Bunun adı il koordinasyon değil AKP il toplantısıdır” dedi.

Öztunç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kahramanmaraş Valiliği Elbistan ilçemizde il koordinasyon toplantısı yapıyor. AK Parti İlçe başkanları dışında başka hiçbir parti temsilcisi davetli değil. AKP’li vekiller çağrılmış İlin vekili olarak ben çağrılmıyorum. Bunun adı il koordinasyon değil AKP il toplantısıdır. Kahramanmaraş Valisi AKP il başkanı gibi davranıyor. Milletin, tüm Kahramanmaraş’ın değil sadece AKP’lilerin valisi olduğunu ilan etmiştir. Nurhak Belediye Başkanımız bu partizanlığı protesto ederek toplantıyı terk etmiştir. Ben de bu durumu ve Vali’yi kınıyorum.”

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.