29 Nisan, 2024, Pazartesi

Bursa’da yangın çıkan AVM de hayat normale döndü

Haber Giriş: 11 Mayıs, 2022, Çarşamba 23:47
Takip Et
Bursa’da yangın çıkan AVM de hayat normale döndü

Bursa'da bir alışveriş merkezinde (AVM) bulunan mağazada çökme meydana geldi.

Osmangazi ilçesindeki AVM'de, bir mağazanın alt katındaki tavanda çökme yaşandığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak çalışma başlattı. İçerideki kişiler tahliye edilerek AVM, girişlere kapatıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "AVM'deki çökmede yaralanma ya da can kaybı olmaması bizim için sevindirici" dedi.

Öte yandan AVM yönetimi konuya dair açıklama yayınladı; 

 Torunlar A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, holdingin ilk AVM'lerinden biri olan Zafer Plaza AVM’de öğle saatlerinde bir mağazanın tavanında alçıpan çökmesi yaşandığı hatırlatıldı. Açıklama metni şu şekilde;

Olay sonrası İtfaiye, sağlık, AFAD ekipleri ve emniyet güçleri hızlıca olay yerine intikal ederek gerekli tüm tedbirleri almıştır. Olayda her hangi bir can kaybı veya yaralanma söz konusu değildir. AVM’miz tedbir amaçlı kısa bir süre ziyaretçilerimize kapatılmıştır. AVM içinde bulunanlar tahliye edilmiştir. Şu saat itibariyle AVM’miz normal çalışma sürecine dönmüştür. Olayın sebebi ile ilgili detaylı incelemeler başlatılmıştır. Tüm Zafer Plaza çalışanlarımıza ve ziyaretçilerimize büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz

 



Kaynak: https://www.muhalif.com.tr/haber/bursada-yangin-cikan-avm-de-hayat-normale-dondu-49595
HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.