03 Mayıs, 2024, Cuma

ÇYDD’DEN Başkan devecilere teşekkür plaketi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Burhaniye Tezmadra Otel’de birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Haber Giriş: 19 Haziran, 2023, Pazartesi 16:02
Takip Et
ÇYDD’DEN Başkan devecilere teşekkür plaketi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Burhaniye Tezmadra Otel’de birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi.

ÇYDD Yönetimi ve dernek üyelerinin katıldığı kahvaltıya, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler de katıldı. Eğitim destekleriyle ve özellikle kız çocuklarının eğitim hakkı mücadelesi ile bilinen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin birlik kahvaltısında, özgürlük, eşitlik ve dayanışma mesajları verildi.

Özellikle belediyenin BURSEM’deki çalışmaları, öğrencilere yönelik burs katkısı, okul öncesi gunduz bakım evleri, öğrencilere tablet desteği gibi projelerinin ÇYDD’nin çalışma yöntemleri ve alanları ile birebir örtüştüğü, bu yöndeki başarılı belediye hizmetleri ile çağdaşlaşma ufkuna, eğitimde fırsat eşitliği, kadının ekonomiye katılımının sağlanması ile cinsiyet eşitliğine katkı sağladığı ve bunun memnuniyet yarattığı irdelendi.

ÇYDD Burhaniye Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma buluşmasında, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e ÇYDD’ye katkılarından ve çağdaşlaşma mücadelesine sunduğu katkılardan dolayı ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Sedat Durna ve Şube Başkanı Sinem Kansuker tarafından plaket takdim edilerek teşekkür edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.