29 Mart, 2024, Cuma

Edebiyat yarışması ‘Mednıght’tan Masallar’a başvurular başladı

Haber Giriş: 18 Mayıs, 2022, Çarşamba 14:17
Takip Et
Edebiyat yarışması ‘Mednıght’tan Masallar’a başvurular başladı

MEDNIGHT’tan Masallar başlıklı yarışmaya, 6-12 yaş arasındaki çocuklar için masal yazmış olan 18 yaş ve üzeri herkes, başka yerde yayınlanmamış eserleriyle katılabiliyor. Masalların ve hikâyelerin İngilizce ya da Türkçe yazılması gerekiyor. 

Bu yılki yarışmanın ödülü, kazanan eserlerin uluslararası standart kitap numarası (ISBN) almış bir derleme baskıda yer alması ve MEDNIGHT’ın hem İspanya’daki hem de projeye katılan diğer Avrupa ülkelerindeki etkinliklerinde sunulması olacak.

MEDNIGHT projesinin internet sitesinden yapılacak olan başvurular, 30 Haziran 2022 Perşembe günü saat 23.59’da sonlanacak. 

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvurmak için tıklayınız: https://mednight.eu/tales-from-mednight/

MEDNIGHT Akdeniz Araştırmacıları Gecesi

2020 yılında başlayan ve bu yıl üçüncü yılını kutlayan MEDNIGHT projesi, “Horizon Europe” programının “Marie Skłodowska-Curie Actions and Citizens” çağrısı sayesinde Avrupa Birliği'nden fon aldı. MEDNIGHT, SciCo Yunanistan koordinasyonunda FISABIO, INCLIVA, CSIC, MUDIC, El Caleidoscopio, SciCo Kıbrıs, Messina Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi ve Avrupa Kadın Rektörler Derneği (EWORA) olmak üzere 10 konsorsiyumun katılımından oluşuyor. Proje, kıyılarında 500 milyon kişinin yaşadığı Akdeniz bölgesindeki ortak sorunları tanıyarak, “deniz ve kirlilik”, “iklim ve temiz enerji”, “diyet ve beslenme” ve “yaşam ve sağlık” gibi alanlardaki ortak kaygılara yönelik değerleri, araştırma ve teknoloji desteklerini vurgulamak ve kadın araştırmacıları öne çıkarmak üzere bilim etrafında Akdeniz birliğini oluşturmayı amaçlıyor. 
 



Kaynak: https://www.muhalif.com.tr/haber/edebiyat-yarismasi-mednighttan-masallara-basvurular-basladi-50239
HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.