28 Mart, 2024, Perşembe

Enplus, Global İnovasyon Ödülleri’nin ulusal kazananı oldu!

Haber Giriş: 20 Nisan, 2022, Çarşamba 13:54
Takip Et
Enplus, Global İnovasyon Ödülleri’nin ulusal kazananı oldu!

 

 

Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde dünyanın lider markalarının Türkiye distribütörlüğünü yürüten Enplus, global anlamda önemli bir başarıya imza attı. Şirket; mağazalarının mükemmel özel konsept tasarımı ile sektörünün önde gelen ödül programlarından biri olan GIA-Global İnovasyon Ödülleri’nin ulusal kazananı oldu. Şirketi adına ödülü Enplus Yönetim Kurulu Üyesi ve COO’su Murat Hatipoğlu aldı.

Hikayesi 1975 yılında ilk perakende mağazanın açılması ile başlayan, günümüzde ise premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde dünyanın lider birçok markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlenmiş bir multi brand mağaza zinciri olan Enplus, IHA (International Housewares Association) tarafından Chicago’da düzenlenen törenden büyük bir başarıyla döndü. Dünya çapında ev ve ev eşyaları endüstrisindeki yeniliği ve mükemmelliği onurlandırmak amacıyla 20 yılı aşkın süredir düzenlenen GIA-Global İnovasyon Ödülleri kapsamında Enplus’ın mükemmel vitrin tasarımı ikinci kez ulusal ödüle layık görüldü.

Şirketi adına ödülü alan Enplus Yönetim Kurulu Üyesi ve COO’su Murat Hatipoğlu şu açıklamada bulundu: “Sektörümüzde çok önemli bir yere sahip olan, dünya çapında hem perakendeciler hem de üreticiler ve tasarımcılar başta olmak üzere tüm paydaşları ortak bir platformda buluşturan Global İnovasyon Ödülleri’nin ulusal kazananı olduğumuz için gururlu ve mutluyuz. İlk mağazasını 2000 yılında açan bir şirket olarak bugün Türkiye’nin 81 iline hizmet veren bir premium multi brand mağaza zinciriyiz. Mağazalarımızın her birini birer deneyim mağazası olarak konumlandırıyor ve vitrinlerimizin gücümüzü yansıtmasına önem veriyoruz. Global İnovasyon Ödülleri’nin Türkiye kazananı olmanın verdiği motivasyonla organize marka mağazacılığında sürdürülebilir başarılar kazanmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.