24 Nisan, 2024, Çarşamba

Ben Affleck Jennifer Lopez çifti 18 yıl sonra tekrar bir arada

Haber Giriş: 09 Nisan, 2022, Cumartesi 20:47
Takip Et
Ben Affleck Jennifer Lopez çifti 18 yıl sonra tekrar bir arada

Hollywood'un iki ünlüsü Jennifer Lopez ile Ben Affleck cephesinden yıllar sonra yeniden bir nişan haberi geldi. Lopez'in parmağındaki iri taşlı yüzük nedeniyle bir süredir evliliğe ilk adımı attıkları söylentileri dolaşan çiftin gerçekten nişanlandığı açıklandı. Mutlu haberi Jennifer Lopez'in sözcüsü People dergisine doğruladı.

ÖNCE ÖZEL POSTALARLA DUYURDU

Gösteri dünyasında JLo olarak anılan Lopez de abonelerine kendisiyle ilgili son gelişmeleri duyurduğu elektronik posta sisteminden yıllar sonra Ben Affleck ile yeniden nişanlandığı haberini verdi. Sonra da Twitter hesabından paylaştığı bir videoda iri taşlı nişan yüzüğüne dikkat çekerek "Sizinle gerçekten heyecanlı bir hikaye paylaşmak istiyorum" dedi. Söz konusu videoda Lopez'in son derece mutlu ve heyecanlı olduğu görüldü.

'ARTIK DAHA BİLİNÇLİYİZ'

Jennifer Lopez, daha önce People dergisine verdiği bir röportajda da Ben Affleck ile yıllar sonra yeniden başlayan ilişkisiyle ilgili olarak "Artık biraz daha yaş aldık, biraz daha bilgeyiz ve daha fazla tecrübemiz var. Yaşamlarımızda farklı bir yerdeyiz. Artık çocuklarımız var ve bütün bunlar hakkında daha bilinçliyiz" diye konuşmuştu.

Bir dönem Bennifer olarak anılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, ilk olarak 2002 yılında birlikte rol aldıkları Gigli adlı filmin setinde tanıştılar. Her ne kadar bu film, her ikisinin kariyerinde de pek övünülmeyecek bir iz bıraksa da onlar bir süre nişanlı kaldılar. Fakat 2004 yılında yolları ayrıldı.

ELEŞTİRİ KONUSU DA OLDULAR

Jennifer Lopez ile Ben Affleck, geçen yıl aşk tazeledikleri ortaya çıktığı andan itibaren hem hayranlarının ilgi odağında hem de bazı eleştirilerin hedef tahtasındaydı. JLo ile Affleck, aşkları alevlendikten sonra peşlerinde paparazziler olmadan adım bile atamamaya başladılar. Lopez'in 52'nci doğum gününü kutlamak için geçen temmuz ayında İtalya ve Fransa tatiline çıkan çift, bu sırada da kendilerine yönelik eleştirilerden bol bol nasiplerini aldı. Özellikle de birlikte çıktıkları yat gezisinde çekilen görüntüler uzun süre manşetlerde kaldı. Bir yandan da bazı tartışmaları beraberinde getirdi.

'REKLAM AŞKI' DİYE ELEŞTİRİLMİŞLERDİ

Geçmişte olduğu gibi yeniden Bennifer adıyla anılmaya başlayan çift, İtalya'nın Nerano kentinde yine bir yat gezisinde görüntülendi. Yanlarında bir grup arkadaşları olmasına rağmen, gözleri birbirlerinden başkasını görmeyen Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in bu aşk gösterileri bazılarını rahatsız etti ve "halkla ilişkiler faaliyeti" ya da "reklam" olarak adlandırılmaya başlandı. Birçok kişi, peşlerinde bir paparazzi ordusu bulunduğunu bilmelerine rağmen halk içinde bu şekilde davranan Lopez ile Affleck'in ilişkisinde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu ileri sürmeye başladı.

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.