20 Nisan, 2024, Cumartesi

Biran Damla Yılmaz - Çağrı Telkıvıran aşkı sona erdi

Haber Giriş: 10 Nisan, 2022, Pazar 15:24
Takip Et
Biran Damla Yılmaz - Çağrı Telkıvıran aşkı sona erdi

Aslı Bekiroğlu'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Biran Damla Yılmaz ile yeni bir ilişkiye yelken açan Çağrı Telkıvıran'ın mutluluğu kısa sürdü.

Yılmaz ile Telkıvıran'ın, yaklaşık bir buçuk ay süren birlikteliklerinin ardından yollarını ayrıdığı ortaya çıktı. 

Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bıraktı. İkili, henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

AYRILIĞIN ARDINDAN YENİ AŞK

Öte yandan Aslı Bekiroğlu, müzisyen sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Kısa bir süre sonra Telkıvıran'ın Biran Damla Yılmaz ile yeni bir birlikteliğe yelken açtığı ortaya çıkmıştı.

"İHANET" İDDİALARINA YANIT!

Aslı Bekiroğlu, ortaya atılan "ihanet" iddialarıyla alakalı konuşmuştu. Konuya açıklık getiren Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran ile severek ayrıldıklarını ifade etmişti.

Ünlü isim, "Biz bir ay önce ayrılmıştık. Ayrılığımız bilinmediği için de öyle düşünüldü. Tatlı tatlı, severek ayrıldık." demişti.

"BEN DEĞİL, ONLAR TERK ETTİ"

Bekiroğlu'na, eski sevgilisi ile yeni aşkını görünce mekanı terk ettiği iddiaları da sorulmuştu.

Aslı Bekiroğlu, "Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Ne diyeyim... Onlara da mutluluklar dilerim. Ben yalnızım..." açıklamasını yapmıştı.

 

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.