16 Mayıs, 2024, Perşembe

Gülçin Ergül kaza anını anlattı: ”Ben o an hiçbir şey hissetmedim”

Haber Giriş: 26 Nisan, 2022, Salı 14:24
Takip Et
Gülçin Ergül kaza anını anlattı: ”Ben o an hiçbir şey hissetmedim”

Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, geçtiğimiz aralık ayında sevgilisi ile Trafik kazası geçirmiş, Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybetmişti. Evlilik hazırlığı yaptığı Lafçı'nın ani ölümü ile sarsılan Gülçin Ergül, feci kazayı anlattı.

Asiye Acar'ın sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, gözyaşlarına boğuldu.

Ergül "Bir radyo programı için İstanbul’a gidiyorduk. O gün çok da neşeli bir günümde değildim yolda çok güzel şeyler konuşmuştuk. Onun çok güzel iltifatları vardı." ifadelerini kullandı.

"Onlarla avunuyorum" diyen Ergül "Bana ‘ben senin kadar iyi bir insan hayal etmek istesem, seni hayal edemem’ demişti. Hedeflerimiz için benden söz istedi." dedi.

Ergül "Her şey üç saniyede oldu. Her anlattığımda bir daha yaşıyorum… İlk dönemlerde aklımdan sürekli o travma anları geçiyordu, ‘her şeyi doğru yapabildim mi’ diye kendimi sorguluyordum." diye konuştu.

Ergül "Kaza anın biraz öncesini hatırlamıyorum ama kazadan sonrasını hatırlıyorum. Şok anlarında sakin olmaya çalıştığımı, ambulansları beklediğimizi hatırlıyorum." dedi.

"Ben o an hiçbir şey hissetmedim, bir şey olmadığını düşündüm" diyen Ergül "Yaralandığımı sonradan anladım, kolumda kırık vücudumda dikiş atılması gereken yerler vardı." ifadelerini kullandı.

Ergül "Çevremizde bize yardım eden kişiler vardı. İlk Erdal’ın ailesine haber verdim. Dört saat yalnız kaldım, kimi aradım kimlerle konuştum bilmiyorum." dedi.

Ergül "Erdal’ın vefat ettiğini bana olay yerinde söylediler. Olabildiğince sakin kalmaya çalıştım çok zor anlardı." şeklinde konuştu.

Ergül "Kazanın ardından olabildiğince kendimle zaman geçirmeye, meditasyon yapmaya çalıştım. Zaman geçtikçe, biten bir sınav değil bu. Ama onunla baş etmeyi biraz daha öğreniyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Ergül "Erdal’dan geriye kalan; sakladığım iki sweatshirt ve parfümü var yanımdalar hep… Profesyonel destek de alıyorum, konuşmak rahatlatıyor." dedi.



Kaynak: https://www.muhalif.com.tr/haber/gulcin-ergul-kaza-anini-anlatti-ben-o-an-hicbir-sey-hissetmedim-48162
HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.