29 Mart, 2024, Cuma

Joyous Life tasarımları kadar toplumsal çabasıyla da dikkat çekiyor

Haber Giriş: 20 Haziran, 2022, Pazartesi 19:00
Güncelleme: 04 Ağustos, 2022, Perşembe 12:01
Takip Et
Joyous Life tasarımları kadar toplumsal çabasıyla da dikkat çekiyor

Birbirinden bağımsız ancak günümüzde bir arada yer alan 2 kavram teknoloji ve moda...
Teknolojik cihazlar günlük yaşamımızın bir parçası oldu, hal böyle olunca hergün kullandığımız bu ürünlerin moda ile birleşmesi de kaçınılmaz bir hal aldı. 
Bu anlamda farklı markalara ulaşmak mümkün ancak bunlardan bir tanesi var ki, hem kadın girişimi olması hem de toplumsal çabası ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Tutkulu, azimli ve girişimci iki kadın tarafından kurulan genç bir marka "Joyous life".

Otantik takıların modern tasarımlarla uyumunu keşfeden bu iki yaratıcı kadının hazırlayıp sunduğu koleksiyonun çıkış amacı, bu farklı tarzı tasarımlarına yansıtmak. Yarattıkları markanın bir de misyonu var;  genç kızların kendilerine daha iyi bir gelecek inşa etmeleri, kadınların ev ekonomisine ve bağımsız yaşamına katkı sağlamaları. İşte bu nedenle Joyous Life, tasarımlarının hepsi firmanın bünyesinde, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından onlara ulaşarak, kazanç sağlamak isteyen kadınlar tarafından üretiliyor.  

Koruyucu kılıflar, aksesuarlar, apple watch bileklikler, kemerler gibi farklı tasarımları bir arada müşterisine sunan bu genç markanın ortaklık programına kayıt olarak kazanmak da mümkün. 

Ürünler ve ortaklık programı hakkında markanın internet sitesinden bilgi alabilirsiniz.

 


Kaynak: https://www.muhalif.com.tr/haber/joyous-life-tasarimlari-kadar-toplumsal-cabasiyla-da-dikkat-cekiyor-57498

 

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.