03 Mayıs, 2024, Cuma

Süleyman Soylu’nun ‘’Saçmalamış’’ açıklamasına CHP’li yöneticilerden cevap

Haber Giriş: 11 Nisan, 2022, Pazartesi 23:24
Takip Et
Süleyman Soylu’nun ‘’Saçmalamış’’ açıklamasına CHP’li yöneticilerden cevap

Jandarma Genel Komutanlığı'nın göç paylaşımını “Bu, şiirlerle romantize edilecek bir mesele değildir” şeklinde eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Göç İdaresi’nden randevu talep edeceğini açıklamış ve göç sorunuyla ilgili 3 soru yöneltmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “Kılıçdaroğlu her zamanki gibi saçmalamış yine. Ömrü saçmalamakla devam ediyor” diye yanıt vermişti.

CHP’li yöneticiler, Soylu’nun açıklamalarına yanıt verdi. O yanıtlardan bazıları şu şekilde:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: Ey Atama İçişleri Bakanı! On parmağında on kara herkese bulaştırmayı bırak, Genel Başkanımız 3 soru sordu. Laga luga etmeden cevap ver. Daha önce ortaya attığın zırva iddiaları da ispatla. İspatlamaman halinde nasıl anılacağını biliyorsun.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca: Bakanlığı süresinde sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş, uyuşturucu baronları ortalıkta cirit atıyor, pudra şekerciler, kara para aklayıcılara bakanlığın kapılarını sonuna kadar açılmış. Tüm bunları millet unutsun diye hadsizce Genel Başkanımıza saldırıyor. Millet unutmaz…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: Soylu yine arsızca iftiralarına devam ediyor. Ey Soylu; Genel Başkanımız SGK’da tek bir yanlış hukuksuz iş yapmadı. Ama senin bakanlığında uyuşturucudan insan kaçakçılığına, hırsızlıktan tescilli dolandırıcılığa kadar her türlü suça bulaşıldı, devletin imajı karalandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: HADSİZ Suç İşleri Bakanı Genel Başkanımızın zerre kusuru olsa yargı elinizde, idare elinizde 1000 kez çıkarırdınız 20 yılda. Ama bakanlığı devrederken göreceğim seni korkudan dizlerin titreyecek… Bu güzel ülkeye ve insanlarına yaptıklarının hesabını bir bir soracağız senden!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: Hadsiz Suç İçişleri Bakanı kanla kurulan ülkenin sınırlarını yolgeçen hanına çevirdin. Kadim devleti mafya bozuntularına, kara para aklayıcılara, uyuşturucu tacirlerine kol kanat gerer hale getirdin. Unutma yarına kalır ama asla yanına kalmaz.

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.