16 Mayıs, 2024, Perşembe

Trabzonspor şampiyonluk anıtının finansmanını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sağladığı iddiası yalanlandı

Haber Giriş: 18 Mayıs, 2022, Çarşamba 00:47
Takip Et
Trabzonspor şampiyonluk anıtının finansmanını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sağladığı iddiası yalanlandı

Mustafa Bıyık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bir haber sitesinde,açtığımız parktaki şampiyonluk anıtının finansmanını “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sağladı” dediğim iddia edilmiştir. Bu yalan haberin hangi amaçla atıldığını biliyor, ilçemizin her zaman yanında olan Sn İmamoğlu’nun bazı kesimlere hedef gösterilmesini kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Yerel haber sitelerinde Yomra Belediye Başkanı'nın “Türkiye’nin en büyük şampiyonluk anıtını yapıyoruz. 18 metre yüksekliğinde, tarihinin olduğu, geçmişin değerlerinin hikâye içinde anlatıldığı değer olacak. Bütün bölgede çekim gücü olacak. Burada anıtın yapılması konusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sağlamış olduğu finansörle birlikte yapıyoruz. Burada hem İBB’nin hem de Yomra Belediyesinin bütçesinden çıkan para olmayacak” ifadelerini kullandığı iddia edilmişti. 



Kaynak: https://www.muhalif.com.tr/haber/trabzonspor-sampiyonluk-anitinin-finansmanini-ibb-baskani-ekrem-imamoglu-sagladigi-iddiasi-yalanlandi-50226
HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.