28 Mart, 2024, Perşembe

Yargıtay’dan Canan Kaftancıoğlu kararı: 3 davadan aldığı cezaları onadı

Haber Giriş: 13 Mayıs, 2022, Cuma 11:17
Takip Et
Yargıtay’dan Canan Kaftancıoğlu kararı: 3 davadan aldığı cezaları onadı

Yargıtay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında kararını açıkladı. Yargıtay'ın kararına göre, Kaftancıoğlu'nun 3 davadan aldığı ceza onanırken yargılandığı 2 dava ise düşürüldü.

Kaftancıoğlu'nun cezası onanan 3 davada aldığı cezalar 5'er yıldan az.

Kaftancıoğlu'ndan ilk açıklama
Kaftancıoğlu, Yargıtay’ın kararı ardından ilk açıklamasını kişisel Twitter hesabından paylaştığı video ile yaptı. Kaftancıoğlu videoda, “Biz iktidardaki kötülüğü gönderinceye kadar, bu ülkede sadece Canan Kaftancıoğlu için değil 84 milyon için hukuku yeniden sağlayıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz. Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz. İşte o zaman bu ülkede gerçek adalet, gerçek hukuk tesis edilmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Gazeteci İsmail Saymaz: Kaftancıoğlu hakkında 4 yıl 11 aylık cezanın yanı sıra siyasi yasak uygulanmasına karar verildi.



Kaynak: https://www.muhalif.com.tr/haber/yargitaydan-canan-kaftancioglu-karari-3-davadan-aldigi-cezalari-onadi-49727
HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.