27 Nisan, 2024, Cumartesi

Samsung, Paris 2024’ün Resmi Teması “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır” ile sporcularına ve taraftarlara sınırsız imkanlar sunacak

Sky Brown, Johanne Defay, Madison de Rozario ve Jagger Eaton’ın da aralarında bulunduğu dünyanın ilham veren sporcularıyla iş birliği yapan Samsung, Paris 2024 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları programını “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır’’ (Open always wins) sloganıyla hayata geçirecek.

Haber Giriş: 18 Ocak, 2024, Perşembe 13:03
Takip Et
Samsung, Paris 2024’ün Resmi Teması “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır” ile sporcularına ve taraftarlara sınırsız imkanlar sunacak

Sky Brown, Johanne Defay, Madison de Rozario ve Jagger Eaton’ın da aralarında bulunduğu dünyanın ilham veren sporcularıyla iş birliği yapan Samsung, Paris 2024 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları programını “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır’’ (Open always wins) sloganıyla hayata geçirecek.

 Olimpiyatların ve Paralimpik Oyunlarının global partneri Samsung Electronics, Paris 2024 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları için belirlediği resmi temanın ‘‘Yeniliğe açık olan her zaman kazanır” (Open always wins) olduğunu duyurdu. Bu mesaj, Samsung’un açık fikirli bakış açısıyla her yeni deneyimin yeni perspektifler ve sonsuz olasılıklar sunan anlamlı ve başarılı sonuçlara dönüşeceğine olan inancını yansıtıyor. Samsung’un Paris 2024 programının merkezinde konumlandırılacak olan bu mesaj, oyunlar öncesinde ve sırasında gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerinde yer alacak ve Team Samsung Galaxy’nin olağanüstü marka elçisi sporcuları tarafından vurgulanacak.

Samsung Electronics Mobil e-Deneyim İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Müdürü Stephanie Choi, şunları belirtti: “Samsung, 1988’deki ilk Olimpiyat Oyunlarından bu yana Olimpiyat ruhunu destekliyor ve bu konuda anlamlı bağlar kurulmasını sağlıyor. Samsung’un en yeni inovasyonları ve teknolojileri, Paris 2024’te gerçekleşecek oyunların hem görüntülenmesini destekleyecek hem de şimdiye kadar yapılan, yeniliğe en açık oyunlar olmasını sağlayacak. Bu değerleri çok iyi yansıtan ‘Yeniliğe açık olan her zaman kazanır’ mesajı, Samsung’un Paris 2024 programının tamamında yer alacak.”

Team Samsung Galaxy sporcuları, “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır” mesajının ana taşıyıcısı olacak. Ekipteki sporcular deneyimlerini paylaşarak, Samsung teknolojilerinin sporculara ve taraftarlara yeni fırsatlar sunma konusunda nasıl yardımcı olduğunu gösterecek. Uzun süredir marka elçisi olan İngiliz kaykay yıldızı Sky Brown’ın da aralarında bulunduğu Team Samsung Galaxy’de yer alan her sporcu, açık fikirli bakış açısının sporda ve diğer alanlarda zaferin anahtarı olduğunu ilk elden biliyor.

Samsung’un yaklaşık kırk yıldır Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlardaki deneyimlerini geliştirip sporcuları desteklediğini söyleyen Paris 2024 Başkanı Tony Estanguet sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz, ’Games Wide Open’ anlayışını oluşturmaya çalışırken, Samsung’un açık fikirli olmaya köklü inancının ve yenilikçi mobil teknolojilerinin Paris 2024’te merkezi bir rol oynayacağından eminiz. Birlikte hem sporcular hem de taraftarlar için Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarda gururla yer alacağız, ilham vereceğiz ve gelişime katkıda bulunacağız.”

Team Samsung Galaxy, Paris 2024’te

Paris 2024’e katılacak olan Team Samsung Galaxy, 25’in üzerinde Olimpiyat ve Paralimpik sporcusundan oluşuyor. Yakında yeni isimlerin de duyurulacağı ekibin sporcuları arasında İngiliz kaykaycı Sky Brown, İspanyol badminton şampiyonu Carolina Marin, Fransız kaykay yıldızı Aurélien Giraud, Amerikalı B-girl[1] Grace ”Sunny” Choi, Alman Para sprinter Johannes Floors ve Güney Koreli futbol ikonu Son Heung-min yer alıyor. Ekipte, açık fikirli olmak ve kendini ifade etmek gibi Samsung’la temel değerleri paylaşan oyunlara yeni eklenen spor dalları kaykay, sörf ve break dans sporcuları da bulunuyor.

Stephanie Choi, sözlerine şöyle devam etti: “Muhteşem sporculardan oluşan bu ekibi desteklemekten ve onları Samsung ailesinde görmekten gurur duyuyoruz. Bu sporcular sadece saha içinde ve dışında insanlara ilham vermekle kalmıyor, aynı zamanda toplumda ve gelecek nesiller üzerinde de olumlu bir etki yaratıyor. Team Samsung Galaxy ile dünyanın dört bir yanındaki taraftarları günlük yaşamın yeni imkanlarına adım atma konusunda teşvik etmenin heyecanını yaşıyoruz.”

Ekipte ayrıca Olimpiyat Oyunlarına katılan en genç Brezilyalı olarak Tokyo 2020’de gümüş madalya kazanan 15 yaşındaki kaykaycı Rayssa Leal, İşitme engelini aşarak sporda adından söz ettiren Güney Koreli ”sınırsız” B-girl Yeri Kim, kaykay sporunun açık fikirli kültürünü savunan Jagger Eaton (ABD), Fransa’dan sörfçü Johanne Defay, hem dalgalar üzerinde kıyasıya rekabet eden hem de okyanus ve iklim savunucuları olan John Florence (ABD) ve Jack Robinson (Avustralya), platformlarını sporda ve toplumda erişilebilirliği ve kapsayıcılığı teşvik etmek için kullanan Paralimpik sporcular Madison de Rozario (Avustralya) ve Ugo Didier (Fransa) yer alıyor.

Madison de Rozario şunları söyledi: ”Samsung uzun yıllardır Paralimpik Oyunların bir parçası. Paralimpik bir sporcu olmanın en büyük ayrıcalıklarından biri de Paralimpik Hareket konusunda bu kadar güçlü duygulara sahip bir markayla ortaklık yapmak. Teknoloji bugün özellikle Paralimpik ve kadın sporcular için muazzam bir rol oynuyor. Taraftarlarla doğrudan etkileşim kurabilmek, bu hareketi diğer her şeyden çok daha hızlı geliştirdi.”

Johanne Defay şunları belirtti: ”Team Samsung Galaxy’nin bir parçası olduğum için çok mutluyum. ‘Yeniliğe açık olan her zaman kazanır’ mesajı, bana rekabet yoluyla kazanılan açık fikirli olmayı hatırlatıyor. Bazen kazanırız, bazen kaybederiz, bu da kendimize birçok açıdan meydan okumamızı sağlar. Nasıl gelişebileceğimiz üzerine çok düşünüyoruz ve bence bu da bir nevi açık fikirli olmayı gerektiriyor.”

Jagger Eaton şunları söyledi: ”Team Samsung Galaxy’nin bir üyesi olmak benim için çok anlamlı. Kaykay sporuna çok yönlü yaklaşan biri olarak, aynı düşünceye sahip bir markanın parçası olmak harika bir şey. ‘Yeniliğe açık olan her zaman kazanır’ benim için herkesi kapsamak anlamına geliyor. Bence olimpiyat oyunları sadece herkesin bir araya gelip ülkelerini desteklemesi için harika bir etkinlik değil, aynı zamanda sevdiğim şeyi dünya sahnesinde sunmak için de bir fırsat. Ben kaykayda her zaman açık fikirliyim çünkü kaykay sporunun yapılabilecek en açık fikirli aktivitelerden biri olduğuna inanıyorum.”

‘‘Yeniliğe açık olan her zaman kazanır’’ sloganının nasıl hayat bulacağı, Samsung’un Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları deneyimini nasıl geliştireceği ve Team Samsung Galaxy’nin diğer sporcuları hakkında daha fazla bilgi, ‘Road to the Games’ başlığı altında duyurulmaya devam edilecek.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.