27 Nisan, 2024, Cumartesi

Hefa Group Üretim Kapasitesiyle Sektördeki Lider Konumunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Sektörde 69 yıllık tekstil ve suni deri mazisine sahip olan Hefa Group; 2 üretim tesisinde toplam 32.500 m² kapalı alanı ile faaliyetlerini sürdürüyor, sektörde adından başarı ile söz ettiriyor.

Haber Giriş: 12 Mart, 2024, Salı 12:00
Takip Et
Hefa Group Üretim Kapasitesiyle Sektördeki Lider Konumunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

 

Hefa Group, kalitesi ve yenilikçi yaklaşımıyla tanınan bir suni deri ve kumaş üreticisi olarak sektördeki liderliğini pekiştirmeye devam ediyor. Suni deri üretim tesisinde 2 üretim hattı ile aylık 1.500.000 m (3.360.000 m²) üretim kapasitesine, kumaş üretiminde ise aylık 900 ton kumaş boyama ve 230 ton üretim kapasitesine sahip olan marka, müşteri taleplerine daha hızlı ve etkili bir şekilde cevap verebilmek amacıyla üretim kapasitesini genişletiyor.

Yatırımları ve sürekli iyileştirme çabaları doğrultusunda, Hefa Group, sadece üretim kapasitesini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirliğe de önem veriyor.

‘Tesislerimiz aylık 1.500.000 metrelik bir kapasiteye ulaşıyor.’

Üretim ve üretim kapasitesi hedefleri hakkında konuşan Hefa Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şahinler: Üretim kapasitemizi sürekli geliştirme ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunma konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Suni deri ve kumaş alanında sahip olduğumuz teknolojik altyapı ve uzman kadromuzla, sektördeki konumumuzu güçlendirmekte kararlıyız. Suni deri üretiminde, 2 üretim hattı, vakum gofraj, demir gofraj, empirme ve gemata gibi son teknoloji ekipmanlarla donatılmış tesislerimizle aylık 1.500.000 metrelik bir kapasiteye ulaşıyoruz. Bu kapasite, döşemelikten ayakkabılığa, giyimlikten çantalığa kadar geniş bir yelpazede müşterilerimize çeşitlilik sunmamızı sağlıyor.

Kumaş ve boyahane alanında ise çözgü örme (raşel) ve yuvarlak örme makinaları ile birçok kalitede kumaş üretimini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, yüksek kapasiteli boya kazanlarımızla aylık 900 ton kumaş boyama kapasitesine sahibiz. Şardon hatlarımızda polishing, traş, kâğıt zımpara, karbon fırça tamburlarımız mevcuttur. Reaktif ve dispers dijital baskı makinelerinin yanı sıra laminasyon ve bronzing hatlarımızla da müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Müşterilerimizin taleplerini karşılamak için sürekli olarak üretim süreçlerimizi iyileştirme ve teknolojiyi takip etme gayreti içindeyiz.

Laboratuvarlarımızda yaptığımız detaylı kalite kontrol ve renk uyumu çalışmalarıyla, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çaba gösteriyoruz. Laboratuvarlarımızda onaylanmayan hiçbir ürün müşterilerimize sevk edilmiyor. Hefa Group olarak, kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızı sürdürerek sektördeki liderliğimizi pekiştirmeyi hedeflemekteyiz. Ayrıca üretim süreçlerimizi optimize ederek atık ve enerji tüketimini minimum seviyeye indiriyor, doğal kaynakların korunmasına katkı sağlıyoruz. ‘sözlerine yer verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM YAZIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.